قیمت ارده کنجد + خرید ارده کنجد خانگی و فروش ارده کنجد تقلبی

ارده مایعی است که از کنجد نرم پوست کنده بریان و نرم کوبیده تهیه شده و روغن آن جدا نشده باشد . از ارده بیشتر برای وعده غذایی صبحانه استفاده می کنند تا انرژی لازم را برای تمام روز دریافت نمایند. برای خرید ارده کنجد خانگی به نمایندگی ها و فروشگاه های معتبر مراجعه کنید و این ماده مغذی را در قیمت های مناسب خریداری کنید. برای اطلاع از قیمت ارده کنجد و تشخیص ارده کنجد تقلبی با فروشندگان و متخصصین مشورت کنید.

آنچه در این مقاله می‌خوانید:

قیمت ارده کنجد + خرید ارده کنجد خانگی و فروش ارده کنجد تقلبی

ارده کنجد کلسترول دارد

ارده کنجد کلسترول دارد

این ماده غذایی مقوی فاقد هر گونه افزودنی، اعم از شیمیایی و غیرشیمیایی است و صددرصد طبیعی می باشد. ارده خواص فراوانی برای سلامتی و به خصوص برای کاهش وزن است. ارده کنجد فوائد و خواص زیادی برای بدن دارد و کلسترول را افزایش نمی دهد. کالری ارده و ارزش غذایی ارده برای هر 100 گرم به شرح زیر است:

مواد مغذی در هر 100 گرم انرژی 595 کیلوکالری کربوهیدرات ها 21 ٫ 19 g چربی 53 ٫ 76 g پروتئین 17 ٫ 00 g آب 3 ٫ 05 g ویتامین آ 67 IU تیامین (ویتامین ب 1) 1 ٫ 220 میلی گرم ( 94٪ ) ریبوفلاوین (ویتامین ب 2) 0 ٫ 473 میلی گرم ( 32٪ ) نیاسین (ویتامین ب 3) 5 ٫ 450 میلی گرم ( 36٪ ) پانتوتنیک اسید (ویتامین ب 5) 0 ٫ 693 میلی گرم ( 14٪ ) ویتامین ب 6 0 ٫ 149 میلی گرم ( 11٪ ) اسید فولیک (ویتامین ب 9) 98 میکروگرم ( 25٪ ) ویتامین ب 12 0 ٫ 00 میکروگرم ( 0٪ ) کلسیم 426 میلی گرم ( 43٪ ) آهن 8 ٫ 95 میلی گرم ( 72٪ ) منیزیم 95 میلی گرم ( 26٪ ) منگنز 1 ٫ 456 میلی گرم ( 73٪ ) فسفر 732 میلی گرم ( 105٪ ) پتاسیم 414 میلی گرم ( 9٪ ) سدیم 115 میلی گرم ( 5٪ ) روی 4 ٫ 62 میلی گرم ( 46٪ )

طبیعت ارده کنجد گرم و تر بوده و برای افراد سرد مزاج بسیار مفید است. ارده کنجد، غذایی انرژی زا است و بهترین غذا برای فصل زمستان است که بدن به انرژی بیشتری برای گرم کردن نیاز دارد. مصرف میزان متناسب و متعادلی از ارده در طول هفته و ماه سبب کاهش کلسترول بد خون و افزایش سطح چربی خوب خون یا همان HDL می شود.

ارده منبع بسیار خوبی برای تأمین کلسیم بدن است وسبب استحکام و سلامت استخوان ها و دندان ها می شود. مصزف ارده برای کودکان بسیار توصیه می شود زیرا به دلیل تحرک بالای کودکان، انرژی لازم را برای آنها تأمین می کند و سبب تقویت حافظه شان می شود. یکی از خواص مصرف ارده کنجد این است که سفتی ها و ورم های سفت داخلی و دمل ها را نرم می کند. مصرف ارده ، دمل و جوش ها را در سردمزاج ها پخته و باز می کند بنابراین می تواند باعث بروز جوش های پوستی در سردمزاجان گردد.

در دانه کنجد و مواد غذایی حاصل از آن آنتی اکسیدان های فراوان موجود است که وجود این آنتی اکسیدان ها از سرطان در بدن پیشگیری می کند. مصرف ارده سبب نرم شدن و تسهیل کار روده ها می شود و از این رو از یبوست پیشگیری می کند. ارده قاعده اور است و مصرف آن سبب رفع بیماری های رحم خواهد شد.

خوردن بیش از حد ارده کنجد به این دلیل که حاوی چربی بالا و کالری زیادی است موجب چاقی و اضافه وزن خواهد شد پس اگر شما فرد کم تحرکی هستید و پیاده روی منظم ندارید یا ورزش نمی کنید، با خوردن زیاد این ماده غذایی حتما چاق خواهید شد. توصیه می شود افرادی که لاغر هستند و تمایل بسیاری به چاق شدن دارند، از ترکیب ارده و شیره استفاده کنند .

طرز تهیه ارده و روغن ارده کنجد:

به کنجد خمیر شده ارده می گویند. برای تهیه ارده، ابتدا دانه های کنجد را خیس می کنند و پوسته سیاه یا قهوه ای رنگ و نازک آن را جدا می کنند سپس با آسیاب دانه های پوست کنده کنجد را له می کنند تا خمیری که به آن ارده می گویند به دست آید.

روغن کنجد ارده از ارده به وسیله حرارت دادن و سرخ کردن کنجد و آسیاب نمودن آن استخراج می شود. روغن پرس سرد کنجد، نیز از کنجد خام با استفاده از وارد کردن فشار به دانه های کنجد بدست می آید.

فراورده های کنجدمانند ارده کنجد را در جای خشک، خنک و دور از آفتاب نگهداری کنید زیرا ارده و روغن کنجد حاوی اسیدهای چرب اشباع نشده هستند و در صورتی که در معرض هوای گرم و نور قرار بگیرند، چربی هایشان اکسید می شوند.

ارده کنجد انرژی زاست و کالری زیادی دارد و در صورت مصرف بیش از حد و عدم تحرک سبب چاقی و اضافه وزن شما خواهد شد. استفاده از ارده برای افراد دیابتی مضر است. روغن ارده را می توان تنها برای استعمال و پخت و پز استفاده کرد و نباید از آن برای سرخ کردن استفاده شود. ارده کنجد برای سردمزاجان مفید است اما نباید بیش از حد مصرف گردد و همراه غذای دیگر خورده شود زیرا در هضم اختلال ایجاد می کند. زیاده روی در خوردن ارده سبب گرفتگی در رگ هامی شود. برای اصلاح عوارض ارده می توان سرکه, ترشیجات, آب لیموی ترش و شیرین استفاده نمود.

افرادی که شیر دوست ندارند و یا به هر دلیل مصرف شیر به مزاجشان سازگار نیست می توانند از کنجد برای تأمین کلسیم، روی و آهن خود که از مواد معدنی مهم به شمار می آید، استفاده کنند.به دلیل تحرک بالای کودکان، مصرف ارده و حلوا ارده در وعده صبحانه، علاوه بر رساندن انرژی لازم به آنها، باعث تقویت حافظه شان هم می شود.

سالانه بخشی از تولیدات فرآورده های کنجدی استان بوشهر و یزد به کشور های اروپایی و شرق آسیا صادر می شود. ارده کنجد تولید ایران،توانسته جای خود را در رژیم غذایی مردم این کشور ها پیدا کند به طوری که ارده تولیدی ایران (مانند ارده کنجد بو داده بوشهر یا ارده یزد) ،شهرت جهانی پیدا کرده است. در سطح کشور، مراکز خرید و فروش ارده کنجد، زیادی وجود دارند.[از کارگاه های تولیدی گرفته تا سوپرمارکت ها] طوری که به ندرت می توان شهر یا منطقه ایی را یافت که در آن مرکز خرید ارده کنجد نباشد. با این وجود اکثر مراکز تولیدی ارده و کنجد در دو استان یزد و بوشهر قرار دارند. تقریبا می توان گفت که تمام ارده و فرآورده های کنجدی کشور، در این دو استان تولید و فرآوری می شود و سپس به سایر استان ها فرستاده می شود.

دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.

نظرتان را ثبت نمایید.

شماره همراه شما منتشر نخواهد شد.