همان گونه که می دانید گردو خام غذای رایجی است که بیشترین مقدار ALA یعنی اسید چرب گیاهی n-3 را دارد. فراهمی زیستی ALA تقریباً کامل است، زیرا مانند سایر اسیدهای چرب غیراشباع، تقریباً 100٪ از رژیم غذایی جذب می شود.
پس از جذب، متابولیسم ALA شامل تبدیل متوسطی به همتایان با زنجیره بلندتر خود، عمدتا اسید ایکوزاپنتانوئیک (EPA) و اسید دوکوزاهگزانوئیک (DHA) است.
اگرچه شواهد زیادی در مورد خواص گردو ییلاق محافظتی قلبی EPA و DHA رژیم غذایی وجود دارد که عمدتاً توسط ماهی های چرب و روغن ماهی عرضه می شود، نقش ALA در سلامت قلب و عروق کمتر مورد بررسی قرار گرفته است.
مطالعات تجربی اخیر برای کشف مزایای ALA بر روی درخت شریانی و در مغز، مشابه مزایای مشاهده شده برای EPA و DHA، آغاز شده است.
آنها شامل محافظت عصبی، اتساع عروق مغز و نوروپلاستیسیته استدر در گردو سفید است.
با این حال، نتایج مطالعات کوهورت با تمرکز بر قرار گرفتن در معرض ALA و نتایج بالینی و RCTها که غذاهای غنی از ALA یا مکملها را برای عوامل خطر میانی آزمایش میکنند، نتایج متناقضی در گردو تویسرکان ارائه کردهاند.
- منابع:
- تبلیغات: